PIHA & PUUTARHA -MESSUT.

02 huhtikuuta 2017


Lisää tuhnuisia kuvia Turun Messukeskuksen Piha & Puutarha -messuilta. :) Bloggauksen kuvissa tunnelmia muilta osastoilta. Yleiskoristelua on Ammattiopisto Livian opiskelijoiden käsialaa. Koristelun teemana on Koti puutarhassa.

Ammattiopisto Livian omalla osastolla oli hauskat ylösalaisin yrttiruukut.


Kauppapuutarhaliiton osaston salaattimattoa (?).


Kahdeksaan metriin ulottuva parvekenäyttely on vaikuttava näky. Ihanasti sisustettu parvekeseinämä on ideoita täynnä, harmittavasti vain ensimmäinen kerros näkyy hyvin ja muut kerrokset jäävät lattiatasolta kunnolla näkemättä.


GreenCaren työnäytösalueella oli kiva taimipurkki-idea. Vanhasta laakeasta narupurkista oli tehty pieni kasvihuone taimille.


FLÖRin osasto oli tyylikkyydessään yksi hienoimmista. Japanifriikkinä bongasin heti bonsaityyppisen havuasetelman, vaikka en niin havuista piittaakaan. Enkä kävellyt tältä osastolta pois tyhjin käsin. Taas löytyi yksi kasvi, jonka nimessä oli viettelevä Japani ja taas minua vietiin. :)

Messut jatkuvat vielä tänään sunnuntaina klo 17 asti. Käy tutustumassa, jos on mahdollisuus! Varsinkin bloggaajien Unelmien viljelylaatikkoihin. :)

Ja huom! Vielä ehtii osallistua Helsingin kevätmessuijen lippuarvontaa täällä.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Kiva katsoa kuvareportaasisi, kun en itse messuille lähtenyt. Huippusöpöjä nuo kaktusamppelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tekisi mieli kopioida kaktusamppeli-idea, mutta eipä ole tilaa...

   Poista
 2. Tuli jotenkin sellainen olo, että Turussa tosiaan olikin nähtävää! Ainakin Sinä olit bongannut mielenkiintoisia kuvauskohteita. Edellisen postauksen laatikkosi olivat tosi kauniita, muutkin olivat ne bonganneet :D

  Toivottavasti törmäillään perjantaina Tukholmassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan siellä, mutta vain muutamilla osastoilla. Ja niitä kivoja osastoja tuntuu olevan joka vuosi vähemmän ja puutarahaan kuulumaton sälä sen kuin lisääntyy.

   Olisi hauska nähdä Tukholmassa! :)

   Poista
 3. Kiitos kuvista! Minulla on tänä vuonna messuton vuosi, joten kuviasi on mukava katsoa.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground