RUUKUTUSPÖYTÄ.

02 heinäkuuta 2017


Sain kesäpesälle mahtavan kätevän ruukutuspöydän. Pöytä on isäni tekemä minun suunnitelmien pohjalta.Idea pöytään lähti viime syksynä, kun ostin Tukholmasta tämän vihreän emalisen pesualtaan. Vaati kaksi reissua Tukholmaan, jotta sain sen omakseni. Se on oma tarinansa, mutta pesuallas oli selvästi tarkoitettu minulle, kun viimeinen kappale odotteli pari kuukautta minua Different Things -liikkeessä Sergelintorilla.


Pesualtaan ympärille suunnittelin sitten pöydän, joka hoitaisi multahommat ja vapauttaisi metallisen pöydän tiski- ja ruokahommille. Palstan vesipiste saneli sijoituspaikan, sitä en halunnut lähteä muuttamaan. Tuohon kohtaan tulee palstan kesävesi, täällä oli valmiina hana, josta on jaettu kasteluletkulle vesi ja toinen lyhyen putken päähän. Veden haku on ollut kykkimistä ja hankalaa ja toivon pöydän helpottavan muunmuassa käsien pesua. Altaan alle ostin Kodin Terrasta ison mustan kumiämpärin. Astia saisi olla korkeampi, jos jostain sellainen löytyy mustana, harmaana tai sinkkisenä saa vinkata.Keraaminen astia on Murusen juomakuppi. Vesi maistuu paremmalta ulkona ja useimmiten suoraan kyllä ämpäristä nautittuna.


Katselin ruukutuspöytä malleja Pinterestistä ja päädyin tälläiseen malliin, jossa pöydän alla on hyllyt tavaroille ja päällä kapea hylly joillekin kauniille jutuille, kuten maljakoille ja ruukkukukille.
Ruukusvuorossa juhannusaaton aattona kotiutuneet pelargoniaarteet Briteistä. Näistä lisää myöhemmin. 
Musta kalusteöljykäsittelyteki kestopuisesta pöydästä tyylikkään, mutta siitepölynäkyy erittäin hyvin. Vesihommissa on vielä pientä säätöä, lisäksi pitäisi miettiä mitä pöydän alle, laattaa, kivituhkaa vai jotain muuta. Pöydän sivuun on tarkoitus laittaa koukut, joihin saisi esimerkiksi pyyhkeen ripustettua. Kyseiset koukut ovat erittäin hyvin piiloutuneet asuntooni. En viitsisi ostaa uusia, kun juuri sellaiset haluamani minulta löytyvät ennestään.

Nyt on vain yksi pikku ongelma - en raaski käyttää pöytää, kun se näyttää niin kivalta siistinä. :)
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Hieno pöytä! Sinun isäsi on kyllä taitava ja osaa hyvin toteuttaa toiveesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä kertaa piirsin mallin ja annoin mitat. Silti ei mennyt ihan nappiin, mutta kun ei tiedä niin mitään ei huomaa. :)

   Poista
 2. Ihan loistava ja kaunis pöytä!! Niin, miten tuota nyt sitten raaskii käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, pitänee vaan rosnkisti heittää multasäkki pöydälle ja alkaa hommiin. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground