KANNA JA SULKAHIRSSI.

19 kesäkuuta 2019


Blogiyhteistyö: Huiskula

Toukokuussa aloittamani mökin edustan ruukkupuutarha sai jatkoa, kun kaipasin mökin nurkalle jotain isoa ja näyttävää kasvia. Kun näin kuvan tummalehtisestä kannasta*, Canna 'Red Velvet', olin myyty. Se oli juuri sitä mitä halusinkin, tummaväritys, komea koko ja se on mahdollista talvettaa kellarissa eli saattaa hyvässä hoidossa olla monivuotinen. Aion kokeilla, kunhan vain saan sen selviämään hengissä siihen asti, varsinkin ensimmäisistä halloista. Mutta ei mennä nyt vielä syksyjuttuihin, kun vasta juhannus on tulossa. :)
Kanna sai kaveriksi värikkään sulkahirssin*, Pennisetum 'Fireworks', siitä pitäisi tulla ajanmyötä vieläkin punaisempi, oikein kunnon ilotulitus.


Tykkään kovasti näistä tummanpunalehtisistä kasveista. Vihreää on muutenkin niin paljon puutarhassa, niin on kiva saada jotain kontrastia ja särmää.

*Kasvit saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Minäkin olen ihan intona noihin tummalehtisiin kasveihin. Ja heinät alkoivat taas kiinnostamaan tänä kesänä uudemman kerran.
  Istuttelin just keitaalle uusia heiniä ja tutkailin, että pitäisiköhän ne yrittää talvettaa. Sitä haluaisi heti saada pidemmän ajan iloa kaikista ihanista kasveista.
  Ihanaa juhannusta Oravankesäpesälle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sain yhden viime kesänä ruukussa olleen talvehtimaan, kun tyrkkäsin sen syksyllä maahan. Haravoin sen päälle lehtiä suojaksi. Täytyy tänä vuonna yrittää samaa sillä luulen, että pieni kellarikomeroni on ihan täynnä kaikista muista ihanuuksista. :)

   Poista
 2. Upeita punalehtisiä!
  Erottuvat vihreästä kyllä edukseen! Vaikkei vihreässäkään siis mitään vikaa ole;)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground