SYREENEISTÄ, HERNEISTÄ, TULPPAANEISTA JA TIKKAISTA.

04 kesäkuuta 2019


Tumman liilat syreenit kukkivat nyt. Ihana tuoksu. Tänä vuonna kukkia on tulossa myös kolme vuotta sitten istutettuun nuokkusyreeniin. Ne ovat vielä tiukassa nupussa. Uusimmassa syreenissä, pari vuotta sitten istutetussa, 'Andanken an Ludwig Späth'issä, ei ole kukintaa vielä odotettavissa.


Istutin tuoksuvat ja syötävät herneet viime viikolla. Kuvassa silpoydinherneet raparperinlehdellä. Arabian tassi on Kierrätyskeskuksen ilmaisteltasta. Otan ehjät arabialaiset lautaset aina talteen, ne käyvät ruukun alusista. Tämä oli aivan ihana ruusukuvioinen, vähän normaalia kahvitassia laakeampi ja syvempi.


Vielä yksi kuva näistä kaunokaisista. Tulpaanit 'Amazing Parrot' ja 'Slawa'. Rakkautta.Näinkin voi käydä. Löysin mökin varastosta tikkaat vajaan kahdeksan vuoden jälkeen. :D Olen siivoillut epämääräisen rojun varastoa viime aikoina ja nyt kannoin nämä tikkaat ulos. Totta puhuen olen noteerannut nämä jo vuosia sitten, mutten ole jaksanut edes yrittää ottaa niitä ulos täyteen ahdetusta varastokopista. Nyt myin varastossa säilössä olleet neljä tuolia ja vihdoin oli tilaa mellestää.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

 1. Mahtava, mitä aarteita voi löytää omasta varastosta!
  Nuo tikkaathan ovat todella kauniit! Olipa kiva, että sait ne ulos varastosta.
  Ja nuo sun tulppaanit!!! Herkullinen on ehkä kuvaavin adjektiivi niitä katsellessa. Tuo väriyhdistelmä on aivan unelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaista, mutta totta! :) Tikkaat on tosi kivat, olen samanlaisia ihaillut mökkinaapurilla, kunnes huomasin, että minullahan on samanlaiset jemmassa.

   Pinkki-oranssi on aika ärtsy, mutta jotenkin ihan älyttömän upea. Tummien kanssa se on kivan raikas.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground