PUUTARHAN PARHAAKSI.

07 huhtikuuta 2020


Kaupallinen yhteistyö: Readme.fi
Olin viime kesänä Siirtolapuutarhaliiton järjestämällä Kaikki hyötykäyttöön -luennolla, jonka piti biologi Leena Luoto. Luento oli tiivis parituntinen tietoa ja paljon tuli ilmi uusia juttuja vanhoista uskomuksista. Samoja asioita löytyy laajempana pakettina tuoreesta Puutarhan parhaaksi -kirjasta, jonka on siis kirjoittanut Leena Luoto ja kirjan hienot kuvat on ottanut Heikki Luoto.

Kirjassa edetään vuoden kierron mukaan ja puuhat aloitetaan keväästä ja siemenkylvöistä. Tykkäsin kirjan napakkuudeesta, pääsääntöisesti yksi asia on yhdellä aukeamalla. Tekstit ovat lyhyet ja ytimekkäät, mutta kuvia on runsaasti ja ne ovat kauniita ja kuvittavat hyvin tekstiä. Kirjan lopussa on tilaa omille muistiinpanoille.

Kirja saatu: Readme.fi
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

 1. Tämä kirja kiinnostaa kovasti, pitäisi etsiä ihan omiin käsiin. Ihanat orvokit saavat kirjankin hyvin kutsuvaksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, kirjassa on paljon asiaa, mutta tiiviisti. Vaikutuin viime kesänä luennolla Leena Luodon esityksestä niin paljon, että tämä kirja oli saatava itselle.

   Poista
 2. Minullakin on tämä kirja luvun alla parhaillaan. Se tuntuu todella hyvältä ja perusteelliselta, mutta ei kuitenkaan liian pitkäveteiseltä tietoteokselta.
  Leena ja Heikki Luoto ovat omaavat mahtavan tietotaidon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, viime kesäinen luento avasi silmäni moneen asiaan. Samat asiat löytyvät tästä kirjasta ja vielä tietenkin paljon lisää. Tykkään myös siitä, että asiat ovat maksimissaan aukeamalla. Ja kuvat ovat kauniita.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground