BETONIKÄPY JA PARI DINOSAURUKSEN MUNAA.

12 elokuuta 2020


Tein pitkästä aikaa betonihommia. Kuistilla on pyörinyt jo viime kesästä vajaa säkillinen sementtiä. Halusin päästä siitä eroon ja vihdoin sain myös inspiraation. Touhu ei ole kovinkaan vaivalloista, suurin homma on työhön ryhtyminen ja välineiden esiinkaivaminen.


Jännityksellä testasin viime syksynä ostamaani silikonista käpymuottia. Sen käyttö oli paljon yksinkertaisempaa kuin pelkäsin ja tuloksesta tuli tosi kiva! Harmi, että sementti loppui eikä fillarilla tai kävellen haeta rautakaupasta lisää.


Silikonimuotin lisäksi valoin kahteen pesuvatiin ja yhteen kukkapohjaiseen vuokaan sementtiä. Niistä tulee askellaattoja. Valoin myös kahteen palloon, yhteen rikkoutuneeseen aurinkokennovalaisimen kupuun ja pieneen Japanista hommattuun gashapon-palloon. Gashaponit ovat Japanissa hurjan suosittuja ja aina välillä kurkkaan mitä on tarjolla. Tokion Kichijojissa oli kojeita lapulla K18, joten oli pakko kokeilla. Valkoinen muovipallo sisälsi lapun, josta en ymmärrä mitään ja pienen voide(?)pussukan. Pussukkaa en ole avannut, mutta muovikuoret pääsi uusiokäyttöön. Niin ja naapuripuutarhurin poika on ristinyt betonipallot dinosauruksen muniksi. :)
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

 1. Hienoja dinosauruksen munia. Minulla on pari palloa, joista toisen valoin lasten vanhan pallon sisään (jonka omin luvin rikoin) ja toisen naapurilta saamaani lampunkupuun. Noita käpymuotteja olen nähnyt netissä.
  Sementtisäkkiä ei todellakaan raahata fillarissa ja vielä vähemmän kävellen kauppakassissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Kokeilin kerran valaa sementtiä sellaiseen "kumiseen" lasten palloon, mutta se olisi vaatinut parempaa tukemista tai jotain rakennetta ympärille, jotta olisi pysynyt muodossaan. Olisi kiva saada pari vähän isompaa dinosaurusten munaa.

   Poista
 2. Hieno käpy ja pallot. Pitäisi joskus vain ottaa ja kokeilla kun noin kivoja saa. Nytpä pitää alkaa katsella esineitä betoninvalajan silmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Mulla olisi ollut pari pientä kissamuottiakin kokeiltavana, mutta sementti loppui kesken. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground