NIETOSPENSAS Deutzia 'Yuki Cherry Blossom'

26 kesäkuuta 2021

Viime kesänä Risu no Eniin istuttettu nietospensas 'Yuki Cherry Blossom' ansaitsee oman postauksen. Pidän tälläisistä kasveista, jotka aloittavat heti runsaalla kukinnalla ja voi, miten kauniilla kukinnalla.


Yuki Cherry Blossom hyvin matala pensas, lähinnä se näyttää perennalta, sillä vieressä olevat ja samaan aikaan kukkivat haltiankukat heiluvat huomattavasti korkeammalla. Toki pensas on vasta nuori ja varmasti vielä kasvaa suuntaan jos toiseenkin.
Nuo kukat vain ovat niin suloiset ja niitä on runsaasti, ihastuttava valko-vaaleanpunainen sävy ja keveä kellomainen muoto. Voiko enempää yhdeltä pensaalta vaatia.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


12 kommenttia:

 1. Onpa todellakin suloinen pensas.
  Hyvää juhannuspäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. On ehdottomasti ihastuttava! Minulla on näitä valkokukkaisena ja ihmettelin jossain vaiheessa, että mitä oikein olen istuttanut, kun aivan valkoinen matto oli kivipolun vieressä - no nietospensaathan ne siinä. Tämä vuosi on saanut viime vuonna istutetut nietospensaat ihan täyteen kukintaan, näilläkin vuodet ovat erilaisia - viime talven lumipeite auttoi täällä meillä selvästi.
  Hyvää juhannussunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Valkokukkainen nietospensas on myös varmasti ihastuttava ja varmasti nietoksen näköinenkin täydessä kukassa.

   Poista
 3. Todella kaunis! Minulla on valkoinen 'Yuki Snowflake', tai oikeastaan kaksi niitä. Jos jossain näen tuon vaaleanpunaisen, aion hankkia senkin. Ne ovat aivan ällistyttävän hyviä kukkijoita. Mukavaa kesäkuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Yllätyin todella kuinka runsaasti nietospensas kukkii, aivan ihanaa!

   Poista
 4. Ihana, täytyy laittaa kauppalistalle jos menestyy näillä seuduin.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. On todellakin! Valkoinen versio sopisi hyvin sinne teillekin. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground