NAULAKKO JA PATJAPINO.

01 kesäkuuta 2021

kissa keramiikka Oravankesäpesä Kiurujen yö

Jos on potager muutoksen kourissa sitä on myös mökin sisustus. Olen kevään pyöritellyt kuistin kalusteita, vieläkään en ole aivan tyytyväinen, mutta on jo parempi. Siitä lisää myöhemmin, mutta nyt esittelyssä pieni fiksaus itse mökin puolella.

mökki sisällä naulakko tyynyjä Oravankesäpesä Kiurujen yö

Löysin joitakin vuosia sitten puisen naulakon roskalavalta. Suunnittelin sitä mökin kuistille, mutta se oli liian leveä. Sen jälkeen olen pyöritellyt mielessäni naulakkoa moneen paikkaan ja jopa suunnitellut sen myymistä. Joku siinä kuitenkin viehättää, ehkä ne on nuo vaneriset koukut tai kaunis patina, enkä ole raaskinut luopua naulaukosta. Tänä keväänä kaivoin sen ullakon kätköistä, raahasin mökille ja mallailun jälkeen se ruuvattiin mökin peräseinälle. Tapettiseinälle, jota olen niin varjellut.

Oravankesäpesä naulakko kissa keramiikka Kiurujen yö

Oravankesäpesä naulakko viuhka Kiurujen yö

Pakko sanoa, että kyllä kannatti. Olin miettinyt naulakkoa tuohon ainakin pari vuotta. Näin jälkikäteen katsottuna aivan turhaan niin pitkään. Naulakko sopii tyyliltään mökkiin ja se tuo vähän lisää säilytystilaa, joka pienessä tilassa on kullan arvoista. Koreissa on mökillä käytettäviä vaatteita. Koukkuihin olen ripustanut kaunista turhuutta, kärpäslätkän, jota en ole vielä ikinä käyttänyt, keraamisen kissan ja viuhkan.

Oravankesäpesä Kiurujen yö tyyny Marimekko
Muuttuneen parisuhdestatuksen myötä tuli ajankohtaiseksi hankkia myös toinen patja hetekaan. Ostin viime vuonna IKEAsta edullisen, mutta oikein hyvän, vaahtomuovipatjan hiirten käymälänä käyttämän tilalle ja muutama viikko sitten hain IKEAsta toisen samanlaisen. 

Oravankesäpesä Kiurujen yö tyyny Marimekko

Patjapino on sohvamoodissa yllättävän korkea, mutta onpahan ainakin pehmeää torkahtaa päiväunille puutarhapuuhien lomassa. Jos nyt tyynyjen sekaan mahtuu, sillä sisutustyynyjen kanssa enemmän on enemmän. :)
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


12 kommenttia:

 1. Voi, mä niin tykkään tuosta tapetista! Hienon naulakon oot löytänyt! Kerran minäkin dyykkasin naulakon, muuten samanlainen mutta joitakin metalliosia, ja ruuvasin sen tyttären huoneeseen. Sai pinottua sinne päälle pehmoleluröykkiöt ja roikkumaan jotain muuta (en ees muista mitä). Jotenkin hassua, ettei naulakkoa muka voisi käyttää muualla kuin eteisessä ulkovaatteille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Thilda! Kierujen yö -tapetti jaksaa miellyttää silmää näin yhdeksän vuoden jälkeenkin ja naulakko on sille hieno kaveri. Minulla on naulakko kotona keittiössäkin, hirmu kätevä ja kiva sielläkin. :)

   Poista
 2. Oi kun on herkullinen tuo naulakko, onneksi et luopunut siitä. Se sopii niin täydellisesti sun mid-century- & Japani -tyyliin!! Ihana minustakin, vanerikoukut ovat erikoiset ja niin hienot. Juuri tuossa se on tosi ihana.
  Onnea parisuhdestatuksen muutoksesta! Hih, voit ottaa päikkäreitä kuin herneprinsessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! <3 Siinä on omat hyvät puolet, kun oravoi kamaa eikä raaski luopua mistään. :) Juu, todellakin. Ei perunaa pienemmät möykyt tunnu missään. ;D

   Poista
 3. Hieno naulakko, ehdottomasti kannatti säästää ja laittaa seinälle. Sopii kuin nakutettu paikoilleen. Täältäkin onnittelut statuksen muutoksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Katja! <3 Naulakko kyllä ilahduttaa joka päivä kovasti.

   Poista
 4. Naulakko on juuri sopiva. Onnea statuksen vaihtumisesta.

  VastaaPoista
 5. Muuttunut parisuhdestatus kuulostaa kutkuttavan ihanalta. Hyviä kesän hetkiä romanttiseen Oravankesäpesään! Kesäterveisin Kaija

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground