HUUSSIN EDUSTA.

17 heinäkuuta 2019


 Blogiyhteistyö: Huiskula

Palstan perällä tuntuu nykyään olevan hurjasti tilaa. Uskomantonta, mutta uusi portti ilmeisesti aiheuttaa tilantunnun.  Neliömetrejä ei ole tullut lisää. Kaivoin alkukesästä itse tehdyt pyöreät betonilaatat pois ja harasin kivituhkapolun. Halusin saada siistin sisäänkäynnin huussiin ja olin kyllästynyt laattoihin. Nyt näyttääkin kivalta, viimeistelynä kannoin rajausreunalla kivituhkasta erotetetun kukkamaan kylkeen betonipallon ja rungollisen eukalyptuksen*.



Eukalyptus jatkaa kivasti kivituhkan ja betonipallon viileän harmaata värimaailmaa. Portin pielessä kasvi tervehtii kulkijaa. Eukalyptusta saattaa joka kerta ohittaessa joutua hieman silittelmään.


Huussin oven toisella puolella on betoniin valettu sähköpömpeli ja sen juureen kasattu minikokoinen kivipuutarha. Keltainen metallipostilaatikko on pelastettu metalliromun seasta. Hauskasti sen numero muistuttaa vanhempieni kotitalon numerosta.



Postilaatikon vieressä oli paikka pienemmälle kasville. Siihen solahti hienosti samaa harmaata värimaailmaa jatkava sininata*. On uskomatonta miten portti, betonipallo ja kaksi kasvia tekevät niin paljon. Alue näyttää niin viimeistellyltä ja mietityltä. Joka kerta huussiin astellessa on ilo, erityisesti silmänilo ohittaa tämä näky.

*Kasvit saatu blogiyhteistyönä Huiskulalta.



Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Ihana betonipallo. Sellaiselle betonikurssille voisin mennä missä oppisi tekemään palloja, niitä mahtuisi puutarhaan vaikka kuinka monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt pallot rikkimenneiden aurinkokennovalaisinten kupuihin, yritykseni tehdä pallon sisään epäonnistui täysin. Pitäisi kokeilla uudestaan, sillä isommat pallot kiinnostaisi.

   Poista
 2. Onpa kauniita yksityiskohtia!
  Ja noiden harmaiden kasvien ystävänä, kasvivalinnat ovat niin täydellisiä noihin kohtiin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground