PUUTARHABLOGGARIEN KESÄTAPAAMINEN 2019 osa 2/2

21 heinäkuuta 2019Rauman puutarhabloggaajatapaaminen jatkui Vakka-Taimi-kierroksen jälkeen Suvikummun Marjan puutarhassa. Olen aiempina vuosina joutunut tässä kohtaa lähtemään viimeiseen Helsingin bussiin, mutta tällä kertaa olin äitini autolla liikkeellä ja pääsin vihdoin Marjan luokse. Marjan puutarha on upea, sieltä löytyy hieno hyötykasvimaa, paljon perennoja, puita ja pensaita, teehuone, risuverstas ja kasvihuone. Marjalla on myös huikea kokoelma pelargoneja, jotka olivat aivan käsittämättömän kokoisia ja mielettömässä kukassa. Ihan viherryin kateudesta, onneksi sain pari pientä pistokasta matkaan näistä superpelargoneista.Marjan ruoanlaitto- ja leipomistaidot on tulleet blogin välityksellä tutuksi, nyt pääsin myös omakohtaisesti maistelemaan hänen herkkujaan. Hyvä ruoka, mahtavat seuralaiset ja puutarhan puhuminen - ihana tapa viettää lauantaita. Päivän huipennuksena Marjan kissoista Viiru, Viivi ja Ruusa tulivat tervehtimään.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Marjan koti on aivan täydellinen: ihana puutarha, ihanat kissat, hyvää ruokaa, kivaa seuraa, vessassakin puu- ja lintutapetti! Oli todella mukavaa kierrellä, jutella, istua ja jutella ja syödä herkkuruokaa - ja kivaa, ettei sinulla tällä kertaa ollut kiire. Anun lähtö aikaisin harmitti, kun se illan istuminen on niin ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Se ilta tuntui loppuvan silti aivan liian kesken, vaikka onnekseni pystyinkin tällä kertaa jäämään pidemmäksi aikaa.

   Poista
 2. Todella mahtavat pelargoniat. Marjalla olla jauhopeukalon lisäksi 20 viherpeukaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! En oli ikinä nähnyt moisia jättiläispelargoneja.

   Poista
 3. Voin vain kuvitella mitä ihania herkkuja olette saaneet nauttia. Upeat pelakuut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä herkuteltua sekä silmänilolla, että vatsan täytteellä.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground