LASTU-TUOLI JA RIVI TYYNYJÄ.

01 heinäkuuta 2019Mökin sisustus muuttui taas hieman täksi kesäksi. Löysin talvella Kierrätyskeskuksen ilmaisteltasta lastutuolin. Tunnistin sen heti jotenkin tutunnäköiseksi ja kun vähän pinnistelin, muistin Vihreä talo -blogin Annikan bloganneen tuolista. Nopea etsintä ja - kyllä tuoli oli käsintehty vesikastanjapuinen Pascal Raffier Provence -tuoli. Tämä yksilö on nähnyt elämää ja tyynyn taakse piiloutuu rikkoontuneet lastut. Löytöhetkellä myös jalkojen poikkipuu olivat irti. Tuolissa on kuitenkin hyvä istua ja vähäinen vaurio ei haittaa, varsinkaan sen jälkeen kun isäni liimasi tuolin jalkojen poikkipuut. Tyynynpäällisen tilasin huussin tapetin mukana.


Hetekalle kasasin täksi kesäksi runsaan kattauksen tyynyjä Marimekon tyynynpäällisillä. Päätin, että enemmän on enemmän ja vähemmän on tylsää. Ai että, kuinka ne tekevätkin iloiseksi, joka kerta kun tulee mökkiin, saati sitten kun sänkyä petaa ja järjestelee tyynyjä sängyn päälle.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

  1. Oi, lastutuoli on upea ja tyyny sen päällä ihan mielettömän söpö! Tuo kuosi on todellakin täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään hirmuisesti tuolista ja on vielä mukava istuakin! OLen niin tyytyväinen, että löysin tuon oravakuosisen tyynynpäälisen ja tapetin. Kuosi on niin hieno.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground