HUUSSIN PÄIVITYS.

09 kesäkuuta 2020


Mikä sopisikaan paremmin huussikukaksi kuin tuoksuvat syreenit?


Sisustin hieman huussia lisää. Mietin keväällä, että tuonne nurkkaan sopisi joku pieni hyllykkö. Ajattelin mitata tilan ja katsella tulisiko jossain kirppiksillä jotain vastaan. No, ei tarvinnut. Isäni toi viime käynnillä maalaamansa hyllykön - Kesäpesän alkuperäiskalustukseen kuuluvan ja täydellisen kokoisen.


Toin kotoa yhden kehystetyn lempikuvani - Murunen mökissä. Kuva taitaa olla vuodelta 2012, siinä yhdistyy monta rakkauttani. Murunen, mökki, pelargoni ja japaninvaahtera. Vanhaan kehykseen tekemäni kuvansiirto näkyy paremmin vanhassa postauksessa ja toisen postauksen takaa löytyy ohje kuvansiirtoon.


Sain vihdoin päätettyä huussia varten ostamieni koukkujen paikat. Mustat ohuet metallikoukut ovat suosikkibrändini Fog Linen Workin, niitä löytyy kolmessa koossa. Nämä ovat keskikokoa ja vastapäiseltä seinältä löytyy yksi pienintä kokoa oleva koukku. Ripustin koukkuun viime vuonna ystävältä saamani oravaopetustaulun. Pieni valkoinen keramiikkaorava on muisto Madridista.


Ohut tanko on samaa sarjaa koukkujen kanssa. Wc-paperikassi, valaisin ja huussikukkakori ovat kuuluneet huussin sisustukseen heti alusta alkaen.


Pienen liitutaulun toin kotoa. Bambuvarsi kuuluu sopivan pienelle harjalle, jolla on hyvä huidella huussikuivikkeiden pöllähdykset pihalle.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground