TULPPAANIAIKA: KOLMAS NÄYTÖS.

01 kesäkuuta 2020


Jaksaahan vielä muutamat tulppaanikuvat? Viimeksi ihmettelin ettei 'Amazing Parrot' -tulppaaneja näkynyt. no, onhan niitä. Onhan niitä putkahdellut ja varovasti raotellut terälehtiään.


'Amazing Parrot' on herkullisen värinen, yhdistelmä vaaleanpunaista ja oranssia lisänä rimpsureunat. Ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Sen vaaleanpunertavuus on samaa kuin 'Peptalk'- ja 'Copper Image'-tulppaaneissa, osanssisuus taas terästää tumman purppuraisia kaunottaria. Täydellinen yhdistelmä, vaikka itse sanonkin.
Minusta nämä 'Copper Image' -tulppaanit ovat tänä vuonna huomattavasti enemmän punertavia kuin kuparinsävyisiä vai kuvittelenko vain. Ihania joka tapauksessa.

Italiantulpaani | Tulipa clusiana 'Peppermint Stick'
'Peppermint Stickit' vähän enemmän auenneina. Niillä on ihan omanlaisensa terälehtien asento, vähän tuollainen vinksottava.

Tähtitulppaani | Tulipa humilis 'Samantha'
Vähän lähiksempi kuva 'Samanthoista'. Näiden väri hipoo täydellisyyttä ja miten runsas on tuo pieni kukinto? Ihana ihana ihana.

Metsätulppaani | Tulipa sylvestris
Loppuun vielä kuupuutarhan sinnikäs metsätulppaani. Ihastuttava. Saisi kaveritkin kasvaa, vaan olen tyytyväinen tästä yhdestäkin.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground