SYREENIN TUOKSUA.

07 kesäkuuta 2020


Omenapuiden kukinta vetelee viimeisiä ja samaan aikaan syreenien kukinta on alkamassa. Minun syreenit ja takanaapurin mökkiseinä muodostavat ihanan väriparin. Erikoisen toimiva väripari, jota en olisi tullut varmasti ikinä itse keksineeksi, mutta näin tarjoiltuna se toimii hyvin.Kohta koko siirtolapuutarhassa tuoksuu syreeni. Niitäkin on lähes jokaisella palstalla.
Loppuun vielä muutamat hattaraiset kuvat omenapuun kukinnasta. Siitä vain ei voi saada tarpeekseen.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


10 kommenttia:

 1. Nyt tapahtuu nopeasti, voisi rattaat mennä hieman hitaamminkin, että kukista saisi nauttia pitkään. Kuten edellisessä postauksessasi siirtolapuutarhojen omenapuista, niin varmaan siellä on sama juttu syreenien kanssa. Varmaan ihan huikeaa, kun kaikki kukinta kertautuu lähistöllä :). Taas niin kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Aivan totta, saisi hieman hidastua ja varsinkin rikkaruohojen kasvu. :) Ei meinaa millään pysyä perässä. Juuri nyt siirtolapuutarhassa leijailee ihana syreenien tuoksu, on ihanaa kun niitä on niin paljon.

   Poista
 2. Aah, miten ihanat kukinnat! Tavallinen lila syreeni sopii ihanasti perinteiseen punaiseen seinään, vaikka ei ikinä uskoisi.

  VastaaPoista
 3. Oi, nyt pitäisi päästä kävelylle johonkin siirtolapuutarhaan tai vanhalle omakotialueelle. Syreenit ja omenapuun kukat yhdessä, voiko kauniinpaa ollakaan!
  Ja tuo naapurin seinä ja sun syreenit väriparina on tosi toimiva, vaikka ei mullakaan tosiaan tuli heti ensimmäisenä se mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun sattumalta syntyy hienoja näkymiä ja väripareja, joista saa nauttia. Kotikadullanikin on tällä hetkeltä niin kaunista, kun talojen pihoilla kukkivat syreenit.

   Poista
 4. Uskon että pihat on todella kauniita kun ovat vielä lähekkäin toisiaan voi siinä sivussa nauttia myös naapurin pihan kauneudesta. Meidän mökkitienvarrella on valtavan kokoisia vanhoja omenapuutarhoja. Niitä jaksaa ihailla 🤗 Minulla on blogissa perenna arvonta jos vaikka kiinnostaisi. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhojen välissä on vain 60 sentin rajaojat, joten todella lähekkäin ollaan - sekä hyvässä että pahassa. On ihanaa, että saa nauttia naapureidenkin kauniista istutuksista.

   Poista
 5. Syreeni onkin kasvi joka saisi kasvaa joka puutarhassa, samoin kuin omenapuu. Tänä vuonna omenoiden kukinta on ollut huikeaa, paitsi meillä, välivuotta viettävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Mullakin kaksi kolmesta omenapuusta ja luumupuu piti välivuotta. Onneksi naapureiden puut pitivät kauneudesta huolen.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground