KESÄKUUN SULOISET ILLAT.

27 kesäkuuta 2020Olen viettänyt nyt viikkotolkulla aikaa mökkeilen. Ihan parasta. Nyt ihmettelen, miksi en ole aiemmin asunut kesää mökillä. Paras aika päivästä on illat. Kuumat päivät ovat tukahduttavan väsyttäviä, mutta kun illalla viilenee, synnyn kuin uudestaan.Olen illanvirkku ja se on nyt vain korostunut. Tuo kuvan Murunen myös herää eloon vasta illalla. Päivät kissa nukkuu mökin sisällä. Iltaisin olemmekin nautiskelleet hämyisestä tunnelmasta ja sopivasta lämmöstä.


Olen sytytellyt valoja puutarhaan, istunut penkillä lukemassa ja välillä olemme tehneet Murusen kanssa puutarhakierrosta.


Tuoksuköynnöskuusaman kukinta on ollut ohi jo aikoja sitten, mutta se ansaitsi tulla nähdyksi. Iltaisin sen huumaava tuoksu hauskasti syttyy päälle. Kuusaman kainalossa on ihana akebia.
Kesäillat! Ihan parasta.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Ihan joka kesä ei edes ole näin hienoja kesäiltoja, kuin nyt. Kyllä kannattaa nauttia näistä ihanista kesäilloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Nyt on hellitty ihanilla illoilla ja päivilläkin.

   Poista
 2. Kesäilloissa on ihan oma viehätyksensä.

  VastaaPoista
 3. Totta, takana on ollut pitkä jakso ihania kesäiltoja. Jostain kummasta syystä meillä on ollut paljon vähemmän hyttysiä kuin muina vuosina, liekö kuivuudella syynsä tähän. Tämä osaltaan on lisännyt nautintoa istua ihailemassa kauniita kesäiltoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, täälläkään ei ole hirveän paljon näkynyt hyttysiä. Ihan mahtavaa, ehkä se on tosiaan se kuivuus.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground